Vill du dela din åsikt om XtraSize med oss? Vänta inte! Lägg till åsikt.

När jag började plugga borta från min hemstad kunde jag äntligen börja festa. Jag och mina kollegor träffade många tjejer, men tyvärr insåg jag så småningom att mina kollegor var mycket bättre på att spela spelet. De hade till och med tjejer som vänner. Jag fattade aldrig varför tjejerna inte drogs till mig, men så berättade en tjej att jag var söt och snygg men att jag hade en liten penis. Jag var förkrossad. Jag hittade några övningar på internet som skulle förstora penisen, men jag märkte nästan ingen skillnad trots att jag gjorde dem i 10-15 minuter varje dag i tre månader. När jag såg en reklam för XtraSize insåg jag att det här var min sista chans.

Idag är jag nästan 5 cm större och behandlingen är inte ens klar än. Killar, i sängen bryr sig tjejer mest om storlek och hårdhet. Idag kan jag själv intyga det, eftersom tjejerna inte lämnar mig ifred.

Svara

Två år efter bröllopet märkte jag att min fru fejkade orgasmer. Tyvärr visade det sig att hon saknade något i vårt äktenskap. Vi testade Kama Sutra, att se på porr, vi köpte till och med massa sexleksaker. Det var först när min fru köpte en dildo som jag insåg att min penis var för liten. Ända fram till dess trodde jag att min genomsnittliga penis var stor nog, men det krävs tydligen en penislängd på 17-19 cm för att tillfredsställa en kvinna. Jag hade ingen aning om hur jag skulle kunna förstora den. Lyckligtvis hittade jag information om XtraSize, och bestämde mig för att testa. Det blev en enorm succé. Efter bara en vecka var min penis tjockare och hårdare. Efter en månad märkte jag att den var lite längre. I dag är den 4 cm större, och min fru älskar vårt sexliv igen.

Svara

Jag kunde aldrig hitta en seriös flickvän, det tog oftast slut efter att vi hade haft sex för första gången. Jag visste att mina 11 cm inte var mycket, men vad kunde jag göra? Jag föddes så här. Jag började leta efter korta och smala tjejer, men den var till och med för liten för dem. Allt förändrades när jag läste i tidningen om två sätt att förstora penisen. Jag läste på om saken på internet och valde det mest effektiva sättet, XtraSize.

Min nya fantastiska penis är 18 cm och drar till sig tjejer som en magnet. Men en särskild dam har redan fångat mitt hjärta, så jag tänker inte på de andra tjejerna. Åtminstone inte nu :)

Svara

Jag har använt det här preparatet i 4 månader. I början, efter två månader, kunde jag märka små skillnader. Till och med min tjej sa det, och hon visste inte att jag börjat med det här. Som ett resultat är jag nu mer än 2 cm längre när jag är styv. Det intressanta är att jag ser att de andra skrivit, om att de blivit 4 cm längre. Alla kanske är olika, eller blir olika påverkade av produkten. Jag tror att jag ska ta 2 kapslar om dagen nu, under den nästkommande månaden. Om det inte får någon effekt kommer jag sluta ta dem.

Svara

Jag köpte det här preparatet och började använda det för 6 veckor sedan. Grabbar, jag måste säga att det här är bra. Jag har fått från 15,5 cm till 19,5. Det funkar för mig, och min penis har till och med en större bredd. Min tjej är nöjd.

Svara

Min flickvän älskar hårt sex, men jag lyckades inte alltid tillfredsställa henne. Faktum är att jag var rätt deppig över det, ända tills jag hittade XtraSize. En god vän berättade om det, och om de bra effekterna. Det visade sig att han hade helt rätt! Min penis växte med 3 cm på en månad!

Svara

Jag har tagit XtraSize i några veckor och måste erkänna att jag inte fått de resultat jag förväntat mig. Min penis är lite längre, men definitivt inte 3 cm längre, som utlovats. Men jag ska inte ge mitt slutgiltiga omdöme förrän behandlingen är slut.

Svara

Efter en månad med det här preparatet kan jag ärligt säga att min penis är hårdare, och att jag kan hålla ut längre. Jag är nyfiken på att se resultatet efter nästa månad. XtraSize är en perfekt produkt för ”manliga behov”.

Svara

Fram till nyligen trodde jag att en pump och vikter kunde hjälpa mig. Efter många fruktlösa försök bestämde jag mig för att prova något annat, och hittade XtraSize när jag letade information på internet. Effekterna är helt otroliga – det har bara gått 3 månader, och min penis är redan 2 cm längre!

Svara

Så här är det: penisen växte lite ungefär en månad efter behandlingen. Innan dess såg jag inga effekter, och jag trodde att det bara var en bluff. Men efter den månaden fortsatte min penis att växa, och det gör den än i dag. Sakta men säkert har min lilleplutt blivit 3,4 cm längre.

Svara

LÄGG TILL KOMMENTAR

Din e-mail kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *

Beställ XtraSize nu och förverkliga dina drömmar!