Vad beror penisstorleken på?

Penisen består av corpora cavernosa och corpus spongiosum, som expanderar till penisen. När corpora fylls med blod expanderar vävnaden i penisen, och bildar en erektion.

Under erektionen fyller din kropp corpus cavernosum med så mycket blod som möjligt. Corpus cavernosum förmåga att expandera och dras samman kontrollerar dina erektioner mycket mer än något annat organ.

XtraSize förbättrar upptagningsförmågan och corpus cavernosums förmågor permanent, och förstorar därmed din penis.

XtraSize är ett komplement till din kost, i form av tabletter. Detta komplement förbättrar blodcirkulationen och ökar upptagningsförmågan och corpus cavernosums förmågor. Tack vare detta kan vävnaden bli mycket större än innan behandlingen. Som ett resultat förbättras längd, bredd och erektionsförmåga.

Tack vare ett unikt amerikanskt recept är XtraSizes effekter permanenta, och avtar inte efter behandlingens slut. Den förstorade och mer effektiva corpora cavernosa behåller sin storlek och låter dig därmed njuta av en penis som alltid är större och bredare.

Även om du inte har några problem med din erektion kommer en ökad upptagningsförmåga hos corpus cavernosum ge dig en längre och bredare penis. Och bäst av allt: din erektion kommer att bli starkare.

Användning och effekter

Vi rekommenderar att man tar en tablett XtraSize varje dag efter frukost. De första effekterna av behandlingen, nämligen en starkare erektion och förbättrad kroppshållning, kommer att märkas efter ett par dagar. I takt med att behandlingen fortsätter kommer penisstorleken att fortsätta öka.

En förpackning XtraSize innehåller 60 tabletter, och räcker alltså i 2 månader. Det räcker för att förbättra din erektion och göra din penis 3 cm längre. Detta förhöjer njutningen under sex.

För att få de bästa effekterna rekommenderar vi att du köper tre paket XtraSize och använder metoden i sex månader. Vi garanterar att den här tiden räcker för att förlänga din penis med 7,5 cm och för att göra den bredare. På så sätt kan du och din partner få ut mesta möjliga av ert sexliv.

Evidensbaserad lösning

Hemligheten bakom XtraSize är naturliga ingredienser av högsta kvalitet. Alla ämnen i XtraSize kommer från certifierade odlares skörd, som specialiserar sig på att odla örter och växter för medicinska skäl. Vårt unika recept är resultatet av ett samarbete inom vårt amerikanska team bestående av vetenskapsmän, läkare och näringsexperter.

Beställ XtraSize nu och förverkliga dina drömmar!