De mystiska effekterna av noggrant utvalda, naturliga ingredienser.

TRIBULUS TERRESTRIS

Tribulus Terrestris är en naturlig växt som anses vara ett starkt afrodisiakum. Dess effekt, att öka sexuell kapacitet och förstärka en mans erektion, är ovärderlig. Studier visar att Tribulus Terrestris effektivt höjer testosteronnivåer och bidrar till att stärka erektionen genom att frigöra kväveoxid från nervändarna runt corpora cavernosa.

MACA ROOT

Maca är en naturlig drog som hjälper kroppen att balansera enzymer och hormoner. Genom att hålla kroppens metabolism i schack och att ha rätt mängd manliga hormoner kommer göra att erektionen varar längre, och att din sexlust ökar. Detta innebär en optimerad sexförmåga.

SAW PALMETTO

Den här växten är känd för att den ger en boost till låga manliga sexlustar och ökar den sexuella energin. Dess effekter liknar ett starkt afrodisiakum. Studier från några europeiska länder visar att Saw Palmetto fungerar som effektiv terapi för flera män som lider av prostatic hyperplasia. Den här växten reducerar det med hela 13 %. Dessutom förbättrar den sexförmågan och ger en boost till sexbegäret. Det minskar dessutom kolesterolnivån och farliga syror i blodet, vilket hr en positiv effekt på hela kroppen.

Övriga ingredienser:

  • L-Arganine HCI: Kväveoxider låter artärsystemet vara flexibelt. För att kunna efterlikna kväveoxider behövs den här ingrediensen, som är en väsentlig aminosyra för den här processen. Det hjälper dessutom till att frigöra hormoner i kroppen, till exempel tillväxthormoner. Som ett resultat bidrar det till hyperplasia och god blodcirkulation i penisen.
  • Pumpafrön: Det här är en superbra proteinkälla. Det ökar aptiten, stöder prostatan, och förbättrar den sexuella förmågan.
  • Panax Ginseng: Välkänd och högt värderad i österländsk medicin. Det ger energi, hjälper till att övervinna trötthet, och förbättrar koncentrationen. Det är ett perfekt afrodisiakum som bibehåller den sexuella förmågan.
  • Sarsaparilla: En växt som länge använts för sina antiinflammatoriska, antiseptiska och febernedsättande egenskaper. Växten används också för att behandla urinrörsinfektioner, prostatasjukdomar och impotens. Växten är också känd för att boosta manlig sexdrift.
  • Brännässla: Används för att hålla symtom på benign prostatic hyperplasia i schack.
  • Licorice Root: wpływa pozytywnie na układ hormonalny, wspomaga ogólne funkcjonowanie organizmu, zwiększa sprawność seksualną u mężczyzn.

Beställ XtraSize nu och förverkliga dina drömmar!